Træf- og køretøjsdag Juni 2015

Foto: www.clemensfoto.dk

Wedelslund Gods Træf- og køretøjsdag, juni 2015

 

På Godset bruger vi 3 måneder på at forberede stedet frem til træffet Grundlovsdag, og det var derfor med stor glæde at tæt ved 2000 klassiske køretøjer, flyvemaskiner og helikoptere valgte at lægge vejen forbi i år. Og derved give os alle en fantastisk vintage oplevelse. En stor tak til jer alle som deltog Grundlovsdag på Wedelslund Gods.

 

Dagens flotte sommervejr gjorde det også muligt at få opfyldt en gammel barndomsdrøm - nemlig at se en ægte Supermarine Spitfirefløj overflyve Wedelslund´s marker. Dette flyvende Ikon markerede således 70 året for afslutningen på Den Anden Verdens Krig, på imponerende og kraftfuld vis – en stor tak for en flot opvisningen til Spitfire Pilot Pär Cederqvist og dens ejere ved Biltema i Horsens.

 

Det årlige klassiske Grundlovsdagstræf på Wedelslund er også medvirkende til at det er muligt for Godset at renovere de gamle Avlsbygninger på stedet. I år vil renoveringen af den gamle Staklade fra 1921 blive afsluttet og dermed give plads til op mod 30 nye medlemmer af Wedelslund Gods Classic Car Club. For dem som måtte have interesse i medlemskab og opbevaring af et klassisk køretøj på Wedelslund Gods, se nærmere her

 

Med håbet om et glædelig gensyn Grundlovsdag 2016 vil jeg ønske alle en rigtig god høst og sensommer

 

Jesper Ungstrup NielsenWedelslund Gods & Classic Car Club

 

 

Se billeder i høj opløsning her

 

Slide show til download i 1080P her

Slide show til download i 480P her

Se TV2OJ indslag her

 

Nedenstående et lille udsnit fra dagen